-
4 arrautza
-
400ml esnegaina
-
300g turroi
biguna
-
100g gurin
-
25 gaileta
-
50g azukre
EGITEKO MODUA
1 Esnegaina turroiarekin berotu.
2 Aparte arrautzak
azukrearekin irabiatu.
3 Esnegaina eta turroia batidoragaz
pasatu; eta arrautzagaz eta azukreagaz nahastu.
4 Gailetak txikitu eta gurinarekin nahastu.
5 Gaileten nahastea molde
baten hondoan zabaldu koilara batekin.
6 Lehen nahastu dugun guztia gaileten gainean bota, eta 30 minututan
150ºtan labean sartu.Eninak euskaratuta.
3 comentarios:
Ze itxura ona duen!
Ahaztu zaigu apaindu behar dela esatea!!
Almendra laminatuak, koko edo txokolate birrinak (argazkian bezela) edo gustuko duzuna erabili daiteke!
Publicar un comentario