miércoles, 6 de junio de 2012

TURROI TARTA


OSAGAIAK

-         4 arrautza
-         400ml esnegaina
-         300g turroi biguna
-         100g gurin
-         25 gaileta
-         50g azukre

EGITEKO MODUA

1 Esnegaina turroiarekin berotu.
2 Aparte arrautzak azukrearekin irabiatu.
3 Esnegaina eta turroia batidoragaz pasatu; eta arrautzagaz eta azukreagaz nahastu.
4 Gailetak txikitu eta gurinarekin nahastu.
5 Gaileten nahastea molde baten hondoan zabaldu koilara batekin.
6 Lehen nahastu dugun guztia gaileten gainean bota, eta 30 minututan 150ºtan  labean sartu.

Eninak euskaratuta.

3 comentarios:

Enina dijo...

Ze itxura ona duen!

Ane dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Ane dijo...

Ahaztu zaigu apaindu behar dela esatea!!
Almendra laminatuak, koko edo txokolate birrinak (argazkian bezela) edo gustuko duzuna erabili daiteke!